Khas untuk peniaga yang ada ramai staff & nak simpan database prospek… 

Software ini akan mudahkan kerja mendapatkan database prospek & membuat agihan lead secara adil kepada staff dengan 1 link kempen sahaja.

 

Dan bersedia untuk jimat lebih banyak kos iklan!

** Anda tidak perlu langgan pakej Ordersini untuk gunakan OS Rotator, hanya perlukan akaun Ordersini Percuma sahaja.

Akses Lifetime (one time fee)

Unlimited Campaign

Unlimited Operator

Unlimited Leads

Unlimited Database

Download Database ke Excel

User friendly

Tutorial disediakan

Group support khas

FAKTA #1!

Database ialah kunci kejayaan bisnes

Semua peniaga tahu bahawa database (atau maklumat prospek) ialah maklumat paling penting dalam suatu bisnes. Tak kisah bisnes offline atau online, database is always be a KING. Bila ada database, mudah nak follow up, mudah nak beritahu promosi terbaru kepada prospek.

Namun…

Pengumpulan database agak sukar

Hampir 70% peniaga menghadapi masalah dalam pengurusan database. Nak dapatkan database dari prospek bukan mudah. Kadang-kadang bila anda minta alamat, dia pula rasa pelik untuk berikan alamat.

 

Masalah yang kerap muncul bila nak dapatkan database

Prospek Susah Nak bagi

Bila minta maklumat, dia tak mahu berikan.

Prospek Bagi Maklumat Palsu

Susah bila anda nak follow up semula dengan mereka.

Masalah lain pula berlaku jika anda gunakan FB ads atau Google Ads…

Secara normal, setiap syarikat yang mempunyai banyak team & staff akan buat kempen iklan FB ads berbeza bagi setiap team. Situasi normal akan jadi begini..

Anda boleh lihat apa masalah yang berlaku?

Kos iklan yang sama tetapi jumlah lead sangat berbeza. Apatah lagi jumlah closing, memang jauh berbeza. Situasi itu berlaku kerana setiap kempen BERLAWAN SESAMA sendiri, kos jadi makin mahal untuk dapatkan prospek.

 

Bagaimana nak selesaikan masalah leads ni?

Anda perlu buat 1 iklan sahaja, spend semua kos iklan di kempen ads tersebut. Semua prospek yang diperolehi melalui ads tersebut, anda agihkan kepada semua team & staff. Dengan cara ini sahaja anda boleh maksimumkan penggunaan kos iklan untuk semua staff.

 

Tetapi macam mana nak dapatkan database prospek & agihkan sama rata kepada team?

Anda memerlukan software khas untuk agihkan prospek sama rata kepada semua staff anda secara automatik.

Memperkenalkan..

Akses Lifetime (one time fee)

Tidak Perlu Langgan Pakej Bulanan OS

Unlimited Campaign

Unlimited Operator

Unlimited Leads

Unlimited Database

Download Database ke Excel

User friendly

Tutorial disediakan

Group support khas

Nak kumpul database jadi lebih mudah.

Prospek perlu isikan maklumat terlebih dahulu sebelum dapat berhubung dengan anda. Jadi anda boleh kumpul maklumat mereka tanpa perlu paksa mereka.

 

Bukan tu je, agihan lead kepada team juga lebih mudah.

Rotator akan buat agihan leads secara automatik kepada setiap team atau staff anda. Anda hanya perlu pantau prestasi setiap staff setiap hari berdasarkan rekod yang diberikan dalam dashboard OS Rotator.

 

Fungsi & Kelebihan OS ROTATOR

OS Rotator ialah software yang berfungsi untuk rotate (bergilir secara automatik) nombor staff, email dan sebagainya. Anda boleh gunakan dalam FB ads atau google ads. Berikut ialah feature dan kelebihan yang anda terima dalam OS Rotator. Anda boleh rotate nombor phone, nombor whatsapp, telegram dan sebagainya.

✅ One Off Payment

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja untuk dapatkan akses software ini. Tak ada bulanan atau tahunan.

✅ Tidak Perlu Langgan

Anda tak perlu langgan pakej bulanan Ordersini. Cukup sekadar membuka akaun FREE dah boleh gunakan OS Rotator.

✅ Unlimited Campaign

Anda boleh buat seberapa banyak campaign yang anda perlukan. Tanpa had.

✅ Unlimited Staff

Anda boleh masukkan sebanyak mungkin nombor atau email staff anda. Tiada had.

✅ Unlimited Lead

Anda boleh terima seberapa banyak lead, tiada had. Semua lead tersebut akan diagihkan kepada staff mengikut turutan.

✅ Unlimited Database

Anda boleh kumpul database dengan enable form bagi setiap kempen. Tiada limit database.

✅ Collect Database

Anda boleh enable form di link campaign untuk dapatkan nama, email & nombor telefon prospek. Boleh gunakan database tersebut untuk retargeting & follow up

✅ Download Database

Anda juga boleh download semua database mengikut campaign dalam bentuk excel. Tiada limit download.

✅ 6 Jenis Rotator

Anda boleh gunakan pelbagai rotator termasuklah BBM, FB Messenger, Telegram, Whatsapp, Email & URL.

✅ Retargeting

Anda boleh masukkan FB Pixel & google tag untuk lakukan retargeting kepada prospek.

✅ Email Di Form

Anda boleh enable kotak email untuk kutip email. Jika tidak mahu kutip email, boleh disable.

✅ Simple Landing Page

Anda boleh buat simple landing page berserta CTA untuk memudahkan prospek mengisi borang

Anda masih blur dengan fungsi & cara guna OS Rotator?

Saya sediakan video penerangan lengkap & beberapa link demo untuk anda lihat sendiri bagaimana OS Rotator membuat agihan.

Video demo lengkap

** Anda tidak perlu langgan pakej Ordersini untuk gunakan OS Rotator

Demo semua jenis rotator

Demo yang disediakan di bawah merangkumi semua jenis rotator (kecuali Blackberry Messenger). Nombor whatsapp & telegram ID adalah fake, bukan nombor & ID sebenar. Demo ini hanya untuk lihat bagaimana rotator berfungsi. Anda boleh cuba klik setiap button rotator & lihat bagaimana rotator berfungsi.

Demo Whatsapp Rotator With Form

Letakkan semua nombor whatsapp staff anda dan enable form untuk kutip database

Demo Whatsapp Rotator Without Form

Letakkan semua nombor whatsapp staff anda dan disable form jika tidak mahu kutip database

Demo Telegram Rotator

Letakkan semua ID telegram staff anda dalam campaign yang sama.

Demo Email Rotator

Selepas isi borang dan submit, satu email akan dihantar kepada anda mengandungi maklumat yang diisi oleh prospek.

Demo FB Messenger Rotator

Anda boleh masukkan semua messenger fanpage yang team anda uruskan.

Demo URL / Link Rotator

Anda boleh gunakan untuk letakkan pelbagai link affiliate niche yang sama dalam 1 link rotator.

Atau Anda Nak Cuba Sendiri Sistem Ini?

Anda boleh cuba sendiri sistem OS Rotator. Anda boleh create operator, create campaign, lihat statistik, download database dan segalanya yang ada dalam sistem ini. Klik butang di bawah dan dapatkan akses demo anda.

Lihat Apa Kata Mereka Mengenai OS Rotator

Berikut ialah komen peniaga online memberikan respon terhadap kemunculan sistem OS Rotator ini. Mereka tahu bagaimana sistem ini akan membantu mereka. Sekarang sistem ini juga akan bantu anda buat kerja bisnes dengan lebih efektif & jimat kos.

 

Disclaimer : Result may vary depends on individual usage & business nature

Disclaimer : Result may vary depends on individual usage & business nature

Disclaimer : Result may vary depends on individual usage & business nature

Disclaimer : Result may vary depends on individual usage & business nature

Disclaimer : Result may vary depends on individual usage & business nature

Disclaimer : Result may vary depends on individual usage & business nature

Disclaimer : Result may vary depends on individual usage & business nature

Dapatkan akses OS Rotator Anda Sekarang

 

Kami Bina OS Rotator Lebih Baik Dari Pesaing

Sistem ROTATOR memang sudah wujud di pasaran. Namun kami sudah pun mengkaji semua rotator yang ada di pasaran dan sekarang kami cipta rotator yang memang sudah menandingi pesaing dari pelbagai aspek. Lihat perbandingan di bawah.

Lihat Apa Yang Anda Akan Dapat Nanti…

Saya sediakan beberapa screenshot dashboard OS Rotator untuk anda lihat dan dapatkan gambaran awal mengenai sistem ini.

Page tutorial

Tutorial lengkap penggunaan Rotator disediakan dan ditambah dari semasa ke semasa.

Create Operator

Anda boleh masukkan unlimited operator atau staff anda. Boleh pilih 6 jenis operator

Manage Operator

Anda boleh lihat statistik jumlah campaign, Klik & lead yang setiap staff terima.

Manage Campaign

Anda boleh lihat statistik semua kempen yang ada termasuk jumlah klik & lead setiap kempen.

Create Campaign

Hanya perlu isikan tempat kosong sahaja, sangat mudah untuk setup campaign.

Pilihan Operator

Anda boleh pilih operator yang anda nak letak dalam setiap kempen.

Retargeting Pixel

Boleh masukkan pixel FB & google tag manager untuk tujuan retargeting

Campaign Database

Anda boleh lihat database secara detail bagi setiap campaign yang anda buat.

Download Database

Anda boleh download database anda dalam bentuk excel bagi tujuan simpanan rekod atau follow up

Campaign Statistik

Anda boleh lihat statistik berdasarkan Ip address, device, platform, browser & sumber link di klik.

Custom Landing Page & CTA

Anda boleh buat landing page yang ringkas berserta CTA di atas form untuk memudahkan prospek.

Email Rotator

Selepas prospek isi borang, maklumat tersebut akan dihantar ke email staff anda.

Dan banyak lagi perkara menarik dalam OS Rotator yang akan membantu bisnes anda mulai HARI INI !

Dapatkan akses OS Rotator Anda Sekarang

 

Sistem Ini Khas Dibuat Untuk Anda..

Bukan semua orang boleh gunakan sistem ini, ia sesuai digunakan oleh golongan tertentu sahaja. Jika anda salah seorang daripada golongan yang dinyatakan di bawah, anda perlu segera dapatkannya sekarang juga.

 

Peniaga online yang nak kutip database

Anda boleh kumpul database dengan mudah selepas ini

Pemilik produk yang ada banyak stokis

Masukkan semua nombor stokis dalam satu kempen khas untuk mencari ejen.

Bisnes yang ada customer service

Anda boleh masukkan semua nombor customer service ke dalam kempen

Peniaga yang support melalui email

Anda boleh masukkan semua email support ke dalam kempen

Peniaga yang selalu iklan di group-group terbuka

Letakkan link rotator dalam post anda di group dan sistem akan agihkan lead kepada staff anda

Syarikat yang ada banyak ejen dropship

Anda boleh masukkan semua nombor ejen dropship anda dalam kempen & run iklan.

Pemilik produk yang ada banyak ejen

Boleh letak nombor ejen dalam kempen mengikut negeri untuk mendapatkan pembeli.

Blogger Yang Ada Banyak Blog Niche

Anda letakkan semua URL blog dalam rotator dan tinggalkan jejak ketika blog walking.

Affiliate Marketer yang aktif

Boleh letak semua link affiliate produk dalam kempen mengikut niche

Peniaga yang gunakan FB Ads & Google Ads

Masukkan 1 link rotator sahaja dalam kempen dan biarkan sistem bekerja untuk anda.

Tergolong dalam golongan di atas?

Dapatkan akses OS Rotator Anda Sekarang

 

Okay, berapa harga sistem ni?

 

Kami berikan akses lifetime dengan harga yang sangat rendah, hanya

RM250 SAHAJA

Sebentar!

Kami juga sediakan beberapa bonus untuk anda jika anda mendapatkan akses OS Rotator ini sekarang

 

BONUS #1

Group Support OS

Kami akan berikan akses group support OS. Group ni untuk pengguna pakej bulanan OS sahaja. Tetapi untuk pembelian minggu pelancaran, saya berikan akses group ini juga kepada anda.

Anda boleh berbincang dan bertanya soalan di dalam group support ni. Ada 2 group support iaitu di Facebook Groups & juga group telegram.

 

BONUS #2

Pakej DropOS 6 Bulan

Walaupun anda tidak perlu langgan mana-mana pakej Ordersini untuk menggunakan rotator ni, kami tetap berikan akses pakej DropOS selama 6 bulan yang bernilai RM180.

 

BONUS #3

FREE Update

Sistem ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Sebarang perubahan atau penambahan fungsi, anda akan terima fungsi tersebut tanpa sebarang bayaran. Kami berikan LIFETIME free update kepada anda sahaja.

Pembeli selepas ini hanya dapat update 1 tahun, dan perlu bayar jika mahu dapatkan fungsi tambahan.

 

Kesemua 3 Bonus Ekslusif ini bernilai RM1830

Semua bonus ini akan menjadi milik anda selepas anda mendapatkan akses LIFETIME OS Rotator semasa minggu pelancaran ini sahaja.

 

INFO!

OS rotator ialah satu-satunya rotator yang boleh dapat akses lifetime. Kenapa perlu bayar lebih?